Aangetekend Mailen

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Aangetekend Mailen

Reconi biedt naast de vertrouwde moderne inlogmiddelen, ook diensten om digitaal veilig te kunnen communiceren. Wij geloven in toekomstbestendige oplossingen zoals Aangetekend Mailen. Met Aangetekend Mailen kun je eenvoudig digitaal een aangetekende e-mail versturen. Hiermee het bewijs in handen dat de aangetekende e-mail is aangekomen bij de ontvanger. Onze bestaande klanten kunnen nu eenvoudig deze innovatieve manier van zakelijk communiceren ontdekken. Je kunt nu een gratis en vrijblijvend proefabonnement afsluiten van Aangetekend Mailen. 

Twee maanden gratis proberen

Stopt vanzelf en géén implementatiekosten

Wel direct Digitaal, Beveiligd en Rechtsgeldig mailen

imageedit_8_3735172108

Krachtenbundeling
Reconi en Aangetekend

Rechtsgeldig

De bewijslast van een Aangetekende Mail is hetzelfde als dat van een aangetekende brief. Waar via de post de inhoud van de envelop en de afzender niet zijn vastgesteld, legt de Aangetekende Mail vast Wie, Wat, Wanneer met Wie heeft gecorrespondeerd.

Beveiligd

De digitaal aangetekende brief gaat over een beveiligde verbinding van afzender naar ontvanger, zonder mogelijke tussenkomst van derde. Het gehele proces is AVG Proof en voldoet aan de hoogste Europese standaarden.

Efficiënt

Het versturen van een aangetekende mail werkt super simpel: klik op de knop ‘Verstuur direct’, stel je mail op met bijlage zoals je dat gewend bent en klaar. Geen “mijn omgevingen” met weer een wachtwoord en login of uitgebreide formulieren.

Voordelen van Aangetekend Mailen

 
  • Veilig belangrijke gegevens versturen
  • Rechtsgeldig bewijs van verzenden en inhoud
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goedkoper dan een fysieke aangetekende brief
  • Snelheid na verzenden gelijk bij de ontvanger aangeboden
  • Track & Trace volg uw zending
  • 24/7 ongeacht tijd en locatie
  • Zekerheid dat uw brief wordt aangeboden

Krachtenbundeling van Aangetekend en Reconi zorgt voor veilige digitale toekomst

Sinds begin 2023 bundelen Aangetekend B.V. en Reconi hun krachten binnen de Confido Groep, een vooraanstaande speler in digitale vertrouwensdiensten. Deze strategische samenwerking stelt de bedrijven in staat om hun gezamenlijke expertise en innovatieve diensten aan te bieden aan een breder publiek. In dit artikel gaan Frank Jonker, CEO Reconi, en Philip Voogt, medeoprichter en commercieel directeur van Aangetekend B.V., dieper in op hoe deze synergie de veiligheid en het vertrouwen in digitale communicatie versterkt. Frank Jonker: ‘Samen dragen we bij aan een veiligere digitale toekomst voor organisaties in heel Europa’.

Secure communication
Frank: ‘Zowel Aangetekend B.V. als Reconi zijn onderdeel van de Confido Groep, een collectief dat zich richt op vertrouwensdiensten op het internet. Secure communication – de expertise van Aangetekend – is daar een essentieel onderdeel van. Door onze krachten te bundelen, kunnen we organisaties nog effectiever ondersteunen bij veilige communicatie in een snel digitaliserende wereld’.

Gekwalificeerde vertrouwensdienstverleners
‘Met deze samenwerking verenigen we twee toonaangevende Nederlandse gekwalificeerde vertrouwensdienstverleners’, vult Philip aan. ‘Reconi is het enige puur Nederlandse bedrijf met een e-Herkenning-licentie, terwijl Aangetekend B.V. een van de acht Nederlandse EU-gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener is. Aangetekend Mailen, een van onze oplossingen, is zelfs de enige gekwalificeerde vertrouwensdienst voor e-mailcorrespondentie. Zo zien wij samen mooie kansen om organisaties te ondersteunen bij hun uitdagingen op het gebied van online veiligheid, authenticatie en cybersecurity’.

Hoger bewustzijn, minder datalekken en reputatieschade
Frank: ‘Met de diensten van Aangetekend dragen we niet alleen bij aan een veiliger digitale wereld, maar ook aan het vergroten van het bewustzijn binnen organisaties. Dagelijks worden 350 miljard e-mails onbeveiligd verstuurd, waarin vaak privacygevoelige informatie staat. Het is onze missie om onze klanten te beschermen tegen de risico’s hiervan, zoals datalekken en reputatieschade. Diensten zoals Aangetekend Mailen, Beveiligd Mailen, Digitaal Ondertekenen en Grote Bestanden Mailen dragen hier aanzienlijk aan bij’.

Veilig hoeft niet ingewikkeld te zijn
‘Gebruiksgemak speelt ook een cruciale rol in het verhogen van veiligheid’, zegt Philip stellig. ‘We merken dat bij veel mensen het idee leeft dat veilig ook ingewikkeld is. Vaak een reden om toch maar weer voor de ‘makkelijke’ – lees: onveilige – weg te kiezen. Juist omdat ons gezamenlijke aanbod zo eenvoudig is, kunnen we een enorme impact hebben op de veiligheid. Of het nu gaat om het verzenden van een aangetekende e-mail waarvan je zeker wilt weten dat deze aankomt, om het beschermen van privacygevoelige informatie met Beveiligd Mailen, of om het eenvoudig digitaal ondertekenen van contracten, alleen als het makkelijk is, omarmen mensen het’.

Logische stap
Frank: ‘We kwamen elkaar al regelmatig tegen bij klanten. We merkten dat veel organisaties met dezelfde uitdagingen worstelen. Deze kruisbestuiving voelt dan ook als een logische stap voor ons. Samen dragen we bij aan een veiligere digitale toekomst voor alle organisaties in Europa’.

Neem vandaag de beslissing

Vul onderstaand formulier in om je proefabonnement voor Aangetekend Mailen te bestellen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op om het abonnement te activeren, zodat je eenvoudig en gebruiksvriendelijk ermee kunt werken.
 

Dit aanbod is alleen voor klanten van Reconi!

Stuur eenvoudig je documenten digitaal, beveiligd en rechtsgeldig met Aangetekend Mailen.