TVL

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen inzake “TVL”:

Vanaf 12 april 2021 is het aanvragen van de TVL alleen nog mogelijk met eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau EH3. Dit geldt voor TVL Q1 2021 en TVL Q2 2021. RVO heeft het vereiste betrouwbaarheidsniveau verhoogd, van EH1 naar EH3, om het aanvragen veiliger te maken en fraude te voorkomen.

Voor het aanvragen van de TVL heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op het betrouwbaarheidsniveau EH3 met machtiging voor de dienst “RVO diensten op niveau EH3” of “Alle diensten EH3”.

Indien u beschikt over een ketenmachtiging EH3 voor “RVO diensten op niveau EH3” of “Alle diensten EH3” is er geen verdere actie noodzakelijk.

U bent helemaal klaar voor het aanvragen van TVL, hiervoor verwijzen wij u door naar de website van het RVO.

Voor TVL juni-september 2020 en TVL Q4 2020 blijft het tot 1 juli 2021 mogelijk om in te loggen met eH1, eH2 of eH2+. U kunt met deze niveaus uw aanvraag inzien en reageren op het vaststellingsverzoek. Vanaf 1 juli 2021 heeft u ook voor deze periodes een middel op betrouwbaarheidsniveau EH3 noodzakelijk.

EH3 is een hoger betrouwbaarheidsniveau en dit niveau vereist persoonlijke identificatie voor een gebruiker die bevoegd vertegenwoordiger of niet in loondienst is.

Levertijd EH1
Uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van uw betaling, leveren wij u uw EH1 middel.

Levertijden EH2 t/m EH4
De verwerkingstijd van eHerkenning aanvragen varieert tussen direct (0 dagen) en uiterlijk 3 dagen (bij complexe aanvragen):

  • Aanvragen via onze beheermodule worden dezelfde werkdag verwerkt.
  • Spoedaanvragen (voor 15.00 uur) worden uiterlijk de volgende werkdag verwerkt
  • De doorlooptijd van aanvragen van bevoegd vertegenwoordigers met een eenvoudige vennootschappelijke structuur (één BV) bedraagt tussen de 1-3 dagen.
  • Bij aanvragen van complexere organisaties kan het maximaal 3 dagen duren voordat u uw eH3 middel heeft.

U ontvangt bericht van ons wanneer wij uw aanvraag hebben behandeld.

Wij hebben een unieke spoedprocedure indien u haast heeft. Lees meer.