Wie zijn wij?

Reconi is dé eHerkenning en PKIoverheid specialist. Met eHerkenning is het voor bedrijven en overheidsdienstverleners eenvoudiger om elektronisch zaken met elkaar te doen. Wij bieden zekerheid op het internet en beschermen de privacy van onze klanten. De overheid heeft Reconi (destijds CreAim) al in 2010 toegelaten als Erkend Aanbieder eHerkenning.

Reconi is een betrouwbare en klantgerichte organisatie die zich inzet om onze klanten de nieuwste technologie en de beste producten en diensten te leveren. Onze strategie is voorop blijven. Dit doen wij door onze inlogmiddelen voortdurend verder te vereenvoudigen, uit te bouwen en te blijven innoveren.

Meer dan 240.000 Nederlandse organisaties en steeds meer buitenlandse organisaties hebben één of meer eHerkenningsmiddelen van Reconi. Met onze eHerkenningsmiddelen kan toegang worden gekregen bij meer dan 2.600 beveiligde overheidswebsites en meer dan 100 B2B websites. 

Reconi is onderdeel van Confido​

Reconi is onderdeel van Confido, een Nederlandse groep van bedrijven die is opgericht om te voorzien in de toenemende behoefte naar vertrouwen op het gebied van digitale communicatie. 

De groep verwerkt voor ruim 250.000 eindgebruikers miljoenen digitale transacties per maand. Met oplossingen op het gebied van identificatie, machtigingen, veilige e-mail, encryptie en digitale handtekeningen helpt Confido bedrijven in Europa om veilig en betrouwbaar te opereren in de digitale wereld. Lees hier meer over Confido. 

Sinds 2 februari 2019 heten wij Reconi

Gefaseerde overgang
In 2018 hebben wij hierin reeds de eerste stap gezet en zijn wij verder gegaan als CreAim | Reconi. Gedurende het jaar 2019 zijn wij volledig overgegaan naar Reconi.

Beeldmerk
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw beeldmerk. Wij zijn een elektronische toegangsdienst en dit wordt gesymboliseerd met de sleutelvorm in het beeldmerk. In die sleutelvorm ziet u ook de “R” van Reconi terugkomen.

Vragen?
Onze dienstverlening blijft ongewijzigd. Via Mijn Reconi kunt u uw middelen en machtigingen beheren, uw gegevens wijzigen en verlengen. Voor alle andere vragen neemt u contact op met ons.