Uitfasering EH1

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen inzake “uitfasering EH1”:

RVO verhoogt het betrouwbaarheidsniveau naar EH3 om het aanvragen veiliger te maken. Daarnaast zullen alle EH1 niveaus per 01-07-2021 komen te vervallen.

TVL wordt door veel organisaties aangevraagd en het gaat dus om veel geld. Om misbruik te voorkomen heeft RVO met voorrang het betrouwbaarheidsniveau verhoogd naar EH3.

Voor het aanvragen van TVL moet u beschikken over een EH3 middel met de machtiging ‘’RVO diensten op niveau EH3’’

Tip: U kunt ook alle “diensten” op betrouwbaarheidsniveau EH3 aanschaffen, hierdoor voorkomt u dat u eventueel in de toekomst extra kosten moet gaan betalen voor het toevoegen van een extra machtiging.

Het aanschaffen van EH3 alle diensten is voor u als ondernemer ook voordeliger t.o.v. losse machtigingen blijven aanvragen.

Voor wat betreft ketenmachtiging zijn alle diensten al reeds op betrouwbaarheidsniveau EH3, hierdoor hoeft u verder niets te doen.

EH3 is een hoger betrouwbaarheidsniveau en dit niveau vereist persoonlijke identificatie voor een gebruiker die bevoegd vertegenwoordiger of niet in loondienst is.

U bent helemaal klaar voor het aanvragen van TVL, hiervoor verwijzen wij u door naar de website van het RVO.

De korting is doorberekend op het aangeschafte middel. Let op de korting is niet van toepassing op additionele prijzen als AMP.

Voor het ontvangen van de 10% upgradekorting heeft u geen kortingscode nodig. De korting is automatisch verwerkt in het totaal bedrag.

Een belastingdienstmiddel is specifiek voor de belastingdienst ingericht, hierdoor is het niet mogelijk om andere machtigingen toe te voegen. Wij adviseren voor het aanvragen van de TVL om een nieuw middel met EH3 diensten aan te schaffen. (let op: dit moet een ander email adres zijn dan het belastingdienstmiddel.)