Uitfasering EH1

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen inzake “uitfasering EH1”:

Vanaf 12 april 2021 is het aanvragen van de TVL alleen nog mogelijk met eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau EH3. Dit geldt voor TVL Q1 2021 en TVL Q2 2021. RVO heeft het vereiste betrouwbaarheidsniveau verhoogd, van EH1 naar EH3, om het aanvragen veiliger te maken en fraude te voorkomen.

Een belastingdienstmiddel is specifiek voor de belastingdienst ingericht, hierdoor is het niet mogelijk om andere machtigingen toe te voegen. Wij adviseren voor het aanvragen van de TVL om een nieuw middel met EH3 diensten aan te schaffen. (let op: dit moet een ander email adres zijn dan het belastingdienstmiddel.)

Maak nu gebruik van 10% upgrade korting met actiecode: UPGRADE10

Maak nu gebruik van 10% upgrade korting met actiecode: UPGRADE10

U bent helemaal klaar voor het aanvragen van TVL, hiervoor verwijzen wij u door naar de website van het RVO.

EH3 is een hoger betrouwbaarheidsniveau en dit niveau vereist persoonlijke identificatie voor een gebruiker die bevoegd vertegenwoordiger of niet in loondienst is.

Voor wat betreft ketenmachtiging zijn alle diensten al reeds op betrouwbaarheidsniveau EH3, hierdoor hoeft u verder niets te doen.

Voor het aanvragen van TVL moet u beschikken over een EH3 inlogmiddel met de machtiging ‘’RVO diensten op niveau EH3’’

Tip: U kunt ook alle “diensten” op betrouwbaarheidsniveau EH3 aanschaffen, hierdoor voorkomt u dat u eventueel in de toekomst extra kosten moet gaan betalen voor het toevoegen van een extra machtiging.

Het aanschaffen van EH3 alle diensten is voor u als ondernemer ook voordeliger t.o.v. losse machtigingen blijven aanvragen.

TVL wordt door veel organisaties aangevraagd en het gaat dus om veel geld. Om misbruik te voorkomen heeft RVO met voorrang het betrouwbaarheidsniveau verhoogd naar EH3.

RVO verhoogt het betrouwbaarheidsniveau naar EH3 om het aanvragen veiliger te maken. Daarnaast zullen alle EH1 niveaus per 01-07-2021 komen te vervallen.

Wilt u liever direct antwoord op uw vraag?
Klik op de onderstaande button om de chat te starten.