Reconi uw betrouwbare partner voor eHerkenning

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

eHerkenning is dé digitale sleutel voor ondernemers. Het zou dus heel goed kunnen dat u al eHerkenning heeft of dit binnenkort moet gaan aanschaffen om bij een bepaalde dienst in te kunnen loggen. Er zijn op dit moment 6 door de overheid erkende eHerkenning leveranciers. Allen betrouwbaar.

Waar onderscheidt Reconi zich dan in?

Prijs en kwaliteit:

Reconi hanteert een scherp tarief. Niet alleen bent u bij ons het voordeligst uit voor 1 jaar gebruik van eHerkenning, maar wij zijn één van de weinige leveranciers die een looptijd van 5 jaar aanbiedt waardoor het tarief extra interessant wordt.

Betaal niet opnieuw voor uw inlogmiddel (zoals bij sommige concurrenten) bij het toevoegen van meerdere organisaties. Bij ons voegt u gemakkelijk en voordelig een extra organisatie (machtiging) toe aan uw huidige inlogmiddel. Tevens ontvangt u bij een eHerkenningmiddel gratis de beheermodule.

Met de beheermodule beschikt u over de volgende functionaliteiten

–       Volledig beheer van eHerkenningsmiddelen en machtigingen voor uw organisatie.

–       Nieuwe inlogmiddelen voor gebruikers in loondienst worden direct uitgegeven.

–       Direct verlengen machtigingen en inlogmiddelen van gebruikers.

–       Inlogmiddelen van gebruikers direct upgraden.

–       U kunt als intermediair een eigen aanvraaglink creëren voor een ketenmachtiging met uw klant.

Klantvriendelijke en ervaren helpdesk en persoonlijk contact:

Hoe vaak hoort u een bandje waarop staat dat i.v.m. Corona het bereik slechter is dan normaal? Dit zult u niet horen bij Reconi.

75% van onze calls worden binnen 15 seconden opgenomen. 99% binnen 30 seconden! Wij hebben een zeer kort keuzemenu waarmee u direct bij de juiste afdeling terecht komt voor persoonlijk contact. Wilt u liever (persoonlijk) chatten? Dat kan ook op onze website.

Voor grote ondernemingen en intermediairs hebben wij een Consultancy afdeling waar onze consultants u persoonlijk advies en begeleiding geven over de inrichting van eHerkenning binnen uw organisatie. U heeft hier een vast contactpersoon, wel zo makkelijk.

Onze dienstverlening wordt als best beoordeeld op eHerkenning.nl (overheidswebsite), Trustpilot en Google.

Supersnelle verwerking van uw aanvraag:

94% van de aanvragen wordt de volgende werkdag verwerkt. De resterende 6% wordt binnen 3 werkdagen verwerkt. Heeft u uw inlogmiddel toch sneller nodig dan kan dat via onze spoedprocedure.

Reconi is een volledig Nederlands bedrijf en onze core business is het leveren van eHerkenning en PKIOverheid certificaten. Reconi is vanaf het begin (nu 10 jaar) betrokken geweest bij de ontwikkeling van eHerkenning. Hierdoor beschikken wij over ontzettend veel knowhow in onze organisatie. En dankzij onze goede contacten en samenwerking met de overheid beschikken wij altijd over het laatste nieuws en kunnen u voorzien van een goed advies.

Bent u overtuigd? Klik dan hier om eHerkenning aan te vragen.