Het lukt mij niet om in te loggen bij DigiMV van CIBG. Na het inloggen met eHerkenning krijg ik de vraag om een code in te vullen die ik per brief zou hebben ontvangen. Hoe kom ik nu verder?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

Deze brief moet u van CIBG hebben ontvangen en staat los van het eHerkenningsmiddel dat u bij ons heeft aangevraagd. U dient hierover contact op te nemen met CIBG/DigiMV.

Lees verderHet lukt mij niet om in te loggen bij DigiMV van CIBG. Na het inloggen met eHerkenning krijg ik de vraag om een code in te vullen die ik per brief zou hebben ontvangen. Hoe kom ik nu verder?

Ik wil inloggen, maar de huidige gebruiker is uit dienst/heeft een andere functie. Hoe kan ik nu verder?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

Het eHerkenningsmiddel van de huidige gebruiker dient opgezegd te worden via een opzeggingsformulier, omdat de huidige gebruiker anders nog steeds namens de organisatie online kan blijven handelen. U of een collega…

Lees verderIk wil inloggen, maar de huidige gebruiker is uit dienst/heeft een andere functie. Hoe kan ik nu verder?

Ik bezit een inlogmiddel van het juiste betrouwbaarheidsniveau, maar toch lukt het mij niet om in te loggen. Hoe kan dit?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

Naast uw basis eHerkenningsmiddel heeft u ook een machtiging van de desbetreffende organisatie nodig om namens die organisatie te kunnen handelen bij dienstverleners. Zonder machtiging voor een bepaalde organisatie kunt…

Lees verderIk bezit een inlogmiddel van het juiste betrouwbaarheidsniveau, maar toch lukt het mij niet om in te loggen. Hoe kan dit?