BTW

Alle prijzen op de prijslijst zijn exclusief BTW

Machtigingen

U krijgt standaard 10 machtigingen. Deze machtigingen dient u wel direct bij de aanvraag te selecteren. Heeft u extra machtigingen nodig? U kunt een extra set van 10 machtigingen aanvragen of ervoor kiezen om u direct te machtigen voor alle diensten.

Upgraden en verlengen

Bij het upgraden of verlengen van uw eHerkenningsmiddel ontvangt u op betrouwbaarheidsniveau EH2 en hoger een korting van 10% op de prijs van een nieuw eHerkenningsmiddel. Vanwege de scherpe prijs kunnen we op betrouwbaarheidsniveau EH1 geen korting geven.

Wijzigen

U kunt gratis uw gegevens wijzigen via Mijn CreAim. Als u gebruik maakt van een wijzigingsformulier wordt er 5 euro in rekening gebracht voor een wijziging op betrouwbaarheidsniveau EH1 en 10 euro voor de hogere betrouwbaarheidsniveaus.

Spoedprocedure

De extra kosten voor een spoedprocedure bedragen 19 euro. Bij hoge spoed (levering binnen één uur of levering na 15:00) zijn de extra kosten 50 euro. Meer informatie over de spoedprocedure .

Identificatie bij EH3 en EH4

In bepaalde gevallen kan fysieke identificatie nodig zijn. Wanneer dit het geval is zal daar 20 euro voor in rekening worden gebracht.

Sluit Menu