Vanaf 2 februari 2019 heten wij Reconi.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Vanaf 2 februari 2019 heten wij Reconi.

De naam CreAim | Reconi zal per 2 februari 2019 worden gewijzigd in Reconi. Vanzelfsprekend blijft onze dienstverlening ongewijzigd.

Waarom een nieuwe naam?
CreAim had al vele jaren twee verschillende bedrijfsonderdelen:

  1. eHerkenning en PKIoverheid certificaten
  2. portaal- en SBR oplossingen voor accountantskantoren.

Beide onderdelen groeien snel, maar de synergie tussen beide activiteiten werd steeds minder. In 2017 hebben wij daarom besloten ons volledig te richten op eHerkenning. De nieuwe naam voor onze eHerkenning en PKIoverheid certificaten activiteiten is Reconi. De portaal- en SBR-activiteiten hebben wij verkocht. Deze blijven bekend onder de naam CreAim.

Hoe zijn we op de naam Reconi gekomen?
We wilden een naam die past bij onze dienstverlening, die goed te onthouden is en makkelijk uit te spreken is. Reconi is afgeleid van het Engelse woord voor herkennen. Ook in het Esperanto betekent Reconi herkennen. Duidelijker kan het niet.

Gefaseerde overgang
In 2018 hebben wij hierin reeds de eerste stap gezet en zijn wij verder gegaan als CreAim | Reconi. Gedurende het jaar 2019 zullen wij volledig overgaan naar Reconi. Voor de herkenbaarheid hanteren we tijdelijk de volgende verwijzing naar onze oude naam wanneer u inlogt met eHerkenning; Reconi (voorheen CreAim). Vanaf 2020 laten we de verwijzing naar CreAim vervallen en heten wij ‘Reconi’.

Beeldmerk
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw beeldmerk. Wij zijn een elektronische toegangsdienst en dit wordt gesymboliseerd met de sleutelvorm in het beeldmerk. In die sleutelvorm ziet u ook de “R” van Reconi terugkomen.

Vragen en eHerkenning aanvragen?
Onze dienstverlening blijft ongewijzigd. Op onze nieuwe website www.reconi.nl vindt u meer informatie. Via ‘Mijn Reconi’ kunt u uw middelen en machtigingen beheren, uw gegevens wijzigen en verlengen.

eHerkenning aanvragen