CreAim IDSP heet per 1 juli 2018 CreAim | Reconi

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Dienstverlening blijft ongewijzigd

De naam CreAim IDSP is per 1 juli 2018 gewijzigd in CreAim | Reconi. Vanzelfsprekend blijft onze dienstverlening ongewijzigd.

Waarom een nieuwe naam?

CreAim had al vele jaren twee verschillende bedrijfsonderdelen:

  • eHerkenning;
  • portaal- en SBR oplossingen voor accountantskantoren.

Beide onderdelen groeien snel, maar de synergie tussen beide activiteiten werd steeds minder. In 2017 hebben wij daarom besloten ons volledig te richten op eHerkenning. De nieuwe naam voor onze eHerkenning activiteiten is Reconi. De portaal- en SBR-activiteiten hebben wij verkocht. Deze blijven bekend onder de naam CreAim.

Hoe zijn we op de naam Reconi gekomen?

We wilden een naam die past bij onze dienstverlening, die goed te onthouden is en makkelijk uit te spreken is. Reconi is afgeleid van het Engelse woord voor herkennen. Ook in het Esperanto betekent Reconi herkennen. Duidelijker kan het niet.

Gefaseerde overgang

Gedurende het jaar 2018 zal onze naam ‘CreAim | Reconi’ zijn. In 2019 verandert deze in ‘Reconi (voorheen CreAim)’. Vanaf 2020 laten we de verwijzing naar CreAim vervallen en heten wij ‘Reconi’.

Beeldmerk

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw beeldmerk. Wij zijn een elektronische toegangsdienst en dit wordt gesymboliseerd met de sleutelvorm in het beeldmerk. In die sleutelvorm ziet u ook de “R” van Reconi terugkomen.

Vragen en e-Herkenning aanvragen?

Onze dienstverlening blijft ongewijzigd. Op onze nieuwe website www.reconi.nl vindt u meer informatie. Via ‘Mijn CreAim’ (en in de nabije toekomst via ‘Mijn Reconi’) kunt u uw middelen en machtigingen beheren, uw gegevens wijzigen en verlengen.