KVK Online Sessie: Software-Updates: Houd je deur dicht voor hackers

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Cybercriminaliteit blijft een groeiende zorg voor ondernemers wereldwijd. Het risico om slachtoffer te worden van hacking is reëel, met één op de vijf ondernemingen die jaarlijks getroffen wordt door cybercrime. Een veelvoorkomende methode voor hackers is het binnendringen van computers via zwakke plekken in verouderde of niet-bijgewerkte software. 

In de aanstaande KVK Online Sessie over Software-Updates wordt dieper ingegaan op hoe regelmatige updates de kwetsbaarheden minimaliseren en digitale veiligheid versterken.

Het Belang van Software-Updates
Software-updates zijn niet alleen essentieel om de functionaliteit van programma’s te verbeteren, maar spelen ook een cruciale rol in het handhaven van de beveiliging van alle systemen. Door regelmatig en snel software bij te werken, wordt voorkomen dat hackers toegang krijgen tot systemen en kostbare gegevens stelen, of erger nog, ransomware installeren.

Voorbereiding

Om het meeste uit de sessie te halen, worden deelnemers aangemoedigd om zich vooraf in te lezen. Een aanbevolen artikel om te lezen ter voorbereiding is: "Software-updates: houd de deur dicht voor hackers".

Praktijkvoorbeelden
Naast de expertise van een cybersecurityprofessional, zal ook een ondernemer zijn ervaringen delen over hoe hackers zijn computernetwerk zijn binnengedrongen via verouderde software. Deze praktijkcasus biedt waardevolle inzichten en leermomenten: wat te doen als dit écht gebeurd?

Voor zzp’ers en mkb’ers
Deze online sessie is voor zzp’ers en klein mkb’ers die hun digitale veiligheid serieus nemen en actief aan de slag willen gaan om hun systemen te beschermen tegen cyberbedreigingen.


Wat kun je verwachten?
Deelnemers krijgen waardevolle tips over hoe ze hun systemen up-to-date kunnen houden en waar ze het beste kunnen beginnen.

 

𝗪𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿𝗦𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲 𝘂𝗽𝗱𝗮𝘁𝗲𝘀
–     Datum: dinsdag 25 juni 2024
–     Tijd: van 12:30 uur tot 13:00 uur
–     Aanmelden: meld u aan via deze link: 
KVK Online sessie: software-updates | KVK
–     Deelname: gratis
–     Organisatie: Kamer van Koophandel

Interactie en Vragen
Opzoek naar meer informatie of zijn er vragen die naar boven komen tijdens dit webinar? Dan kunnen deze live gesteld worden via de chatfunctie. Experts zitten klaar om vragen direct te beantwoorden.

Kortom, de KVK Online Sessie over Software-Updates biedt een waardevolle gelegenheid om meer te leren over het belang van regelmatige updates over hoe zelfstandige ondernemers of mkb’ers zichzelf beschermen tegen cybercriminaliteit.

Aanmelden kan via onderstaande button. Neem actief deel aan de versterking van digitale veiligheid.

Bron: KVK Online sessie: software-updates | KVK