Fysieke identificatie door AMP Groep

U ontvangt vanuit AMP Groep een e-mail. Via deze e-mail zult u de keuze krijgen tussen een identificatie op afstand (digitaal), of een identificatie op locatie (fysiek). Bij de keuze voor identificatie op locatie zal een medewerker van AMP Groep bij u langs komen om aan de hand van uw identiteitsbewijs uw persoonsgegevens te controleren.

Indien u hiervoor gekozen heeft, zult u per e-mail en sms updates ontvangen zodat u de actuele aankomsttijd online kunt volgen. AMP Groep houdt u verder op de hoogte. 

AMP Groep komt op de door u aangegeven locatie langs. De locatie dient in Nederland te zijn. Tijdens de identificatie op locatie is de medewerker van AMP Groep uitgerust met een tablet waarmee de medewerker een scan maakt van uw legitimatiebewijs. De scanner zal automatisch gegevens afschermen die voor Reconi niet relevant zijn. U hoeft dit dus niet af te plakken op uw legitimatiebewijs.

Na een succesvolle identificatie zal er een terugkoppeling gegeven worden aan Reconi en zal uw eHerkenning na de laatste controles worden uitgegeven.