Reconi B.V. is op zoek naar Helpdesk Superheroes! Ben jij het talent wat wij zoeken?

Ben je een echt mensen-mens die opzoek is naar een Helpdesk functie? Zoek je een werkplek waar geen dag hetzelfde is? Hang je graag de superheld uit?

Lees dan snel verder!

Over Reconi:

Sinds 2010 zijn wij gecertificeerd uitgever van authenticatiemiddelen voor eHerkenning. eHerkenning is de onlinemethode voor ondernemers om veilig in te loggen en gebruik te maken van diensten op websites van de overheid.

Reconi is door eHerkenning klanten de best beoordeelde leverancier. Hier hechten wij veel waarde aan. Onze dagelijkse missie is dan ook onze klanten de beste persoonlijke service te bieden.

Passen wij bij elkaar?

Jij ben een doorzetter die voor klanten tot het uiterste gaat. Die het leuk vindt om ons softwareprogramma én je collega’s goed te leren kennen. De functie is erg divers; je helpt klanten met het doen van de juiste aanvraag tot het begeleiden van technische issues via een meekijksessie. Je bent een ondernemend type en altijd op zoek naar verbetering.

Onze voertaal is Nederlands, dus het is belangrijk dat je de taal in woord en geschrift beheerst. Engels is een pré. Heb je al ervaring in het klantcontact? Dan horen we graag van je!

Dit mag jij van ons verwachten:

  • Een informele en gezellige werksfeer met ruimte voor eigen initiatief.
  • Parttime en fulltime mogelijkheden van 24 tot 40 uur.
  • Een werkplek bij een jonge, snelgroeiende organisatie in een interessante branche.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Werktijden van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30.

Interesse in de vacature?

Stuur je CV met motivatiebrief naar Jasper van Vliet via pz@reconi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.